Vegetarische filet met Griekse saus

645 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.

Vegetarische filet met Griekse saus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig