Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.
Gerelateerde recepten
Vegetarische filet met Griekse saus

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ citroen
½ zakje verse koriander
1 teen knoflook
8 el (olijf)olie
700 g aardappelschijfjes
2 schaaltjes Tivall gegrilde filet
½ pot Griekse yoghurt
2 el kerriepoeder
1 el azijn
2 bakken Griekse salade