Appel wassen, in parten snijden en raspen. Mandarijntjes laten uitlekken. Diksap over 4 glazen verdelen. Helft van appel en mandarijntjes erop scheppen. IJs in bollen erop scheppen en rest van appel en mandarijtjes erover verdelen. 7-Up erop schenken en direct serveren.
Gerelateerde recepten
Sprankelende vruchtensorbet met mandarijn

nagerecht
4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Appel wassen, in parten snijden en raspen. Mandarijntjes laten uitlekken. Diksap over 4 glazen verdelen. Helft van appel en mandarijntjes erop scheppen. IJs in bollen erop scheppen en rest van appel en mandarijtjes erover verdelen. 7-Up erop schenken en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 Granny Smith appel
1 blikje mandarijnpartjes
8 eetlepels diksap appel-mandarijn-passie
½ bak citroensorbetijs
1 blikje 7-up
Dit heb je nodig
ijscoupes