Tomatensalade met krieltjes en brie
Aan de slag
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron voorgaren. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en snipperen. Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan olie verhitten. Krieltjes 5 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 min. omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 min. bakken. Dressing door krieltjesmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
Tomatensalade met krieltjes en brie
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013312_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron voorgaren. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en snipperen. Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan olie verhitten. Krieltjes 5 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 min. omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 min. bakken. Dressing door krieltjesmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 bak verse krieltjes geschild
1 ui
1 groene paprika
2 bakjes cherrytomaten
250 g roombrie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje verse honing-mosterddressing