Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika
Aan de slag
Courgette schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en courgette en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, groenten en schijfjes citroen serveren.
Zigeunerschnitzel met gestoofde paprika
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013328_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
751 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Courgette schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en courgette en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, groenten en schijfjes citroen serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 courgette
1 zak paprikamix
8 eetlepels vloeibare margarine
1 teentje knoflook
150 ml witte wijn
2 zakjes minikrieltjes
4 zigeunerschnitzels
1 citroen