Aardappelwaaiers uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen de aardappels goed schoon. Snijd elke aardappel aan één kant in, met telkens enkele millimeters tussenruimte. Snijd de aardappel net niet helemaal door; de schijfjes moeten aan de onderkant vast blijven zitten. Steek enkele plakken kaas in de ingesneden aardappels. Smelt de boter in enkele seconden in de magnetron en roer deze door de truffelolie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Kwast elke aardappel in met het oliemengsel (ook tussen de schijfjes) en zet ze in een ingevette ovenschaal. Laat de aardappels in de oven in 1 uur gaar worden.
Aardappelwaaiers uit de oven
bijgerecht
null personen
385 kcal
25 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen de aardappels goed schoon. Snijd elke aardappel aan één kant in, met telkens enkele millimeters tussenruimte. Snijd de aardappel net niet helemaal door; de schijfjes moeten aan de onderkant vast blijven zitten. Steek enkele plakken kaas in de ingesneden aardappels. Smelt de boter in enkele seconden in de magnetron en roer deze door de truffelolie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Kwast elke aardappel in met het oliemengsel (ook tussen de schijfjes) en zet ze in een ingevette ovenschaal. Laat de aardappels in de oven in 1 uur gaar worden.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
18 Pommes Primeur aardappelen
150 g Grana Padano kaasschaafsel
25 g ongezouten roomboter
50 ml olijfolie extra vierge met truffelaroma
Dit heb je nodig
ovenschaal