Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Vegetarische tomatensoep

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el milde olijfolie
200 g tofuroerbakreepjes pittig
400 g Provençaalse wokgroente
400 g tomatenblokjes in blik
1 l water
2 tuinkruidenbouillontabletten
50 g geraspte oude kaas
1 vers stokbrood