Vegetarische tomatensoep
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
Vegetarische tomatensoep
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD175715_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 el milde olijfolie
200 g tofuroerbakreepjes pittig
400 g Provençaalse wokgroente
400 g tomatenblokjes in blik
1 l water
2 tuinkruidenbouillontabletten
50 g geraspte oude kaas
1 vers stokbrood