Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in hapjespan, pers de knoflook erboven uit en fruit zachtjes. Voeg de groente en oregano toe, verkruimel de bouillontablet erboven en verhit al omscheppend 5 min. Rasp de kaas. Schep de spaghetti op borden. Verdeel de groente en kaas erover.
Spaghetti met wokgroente en geitenkaas

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in hapjespan, pers de knoflook erboven uit en fruit zachtjes. Voeg de groente en oregano toe, verkruimel de bouillontablet erboven en verhit al omscheppend 5 min. Rasp de kaas. Schep de spaghetti op borden. Verdeel de groente en kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g volkorenspaghetti
2 el traditionele olijfolie
3 tenen knoflook
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
2 el gedroogde oregano
1 groentebouillontablet
200 g geitenkaas