Stamppot rauwe andijvie met pittige tofu
Aan de slag
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en fijnsnijden. In koekenpan 1 el olie verhitten en ui fruiten. In grote koekenpan rest van olie verhitten en tofu ca. 5 min. bakken. Andijvie en ui door puree mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en tofu erop scheppen.
Stamppot rauwe andijvie met pittige tofu
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013457_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en fijnsnijden. In koekenpan 1 el olie verhitten en ui fruiten. In grote koekenpan rest van olie verhitten en tofu ca. 5 min. bakken. Andijvie en ui door puree mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en tofu erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 rode uien
3 eetlepels olie
2 schaaltjes tofu roerbak pittig gekruid
1 zak panklare andijvie