Kook de aardappelen samen met de worteltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de aardappelen.
Fruit ondertussen de partjes ui in de olie, schep de tofureepjes erbij en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de broccoliroosjes 5 minuten. Giet de aardappelen en de wortels af, schenk de kookroom erbij en breng aan de kook. Stamp de aardappelen en de wortels grof, schep de broccoliroosjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schep de hutspot op 4 borden, verdeel de roerbakreepjes erover en serveer de tomatenketchup erbij.
Gerelateerde recepten
Hutspot met tofureepjes

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen samen met de worteltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de aardappelen.
Fruit ondertussen de partjes ui in de olie, schep de tofureepjes erbij en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de broccoliroosjes 5 minuten. Giet de aardappelen en de wortels af, schenk de kookroom erbij en breng aan de kook. Stamp de aardappelen en de wortels grof, schep de broccoliroosjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schep de hutspot op 4 borden, verdeel de roerbakreepjes erover en serveer de tomatenketchup erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak kruimige kookaardappels
1 zak worteltjes
1 ui
2 eetlepels olie
1 schaal tofu roerbak pittig gekruid
1 zak broccoliroosjes
100 ml kookroom
0 tomatenketchup