Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel

510 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 35 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.

Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig