Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
Aan de slag
Hak de hazelnoten en amandelen grof. Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin. Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover. Lekker met honing.
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030767_612x450_JPG.jpg)
null personen
0 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de hazelnoten en amandelen grof. Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin. Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover. Lekker met honing.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)30 g hazelnoten
30 g amandelen
30 g pompoenpitten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade
500 ml Griekse yoghurt