Havermout en amandelschaafsel in droge koekenpan in ca. 3 min. goudbruin roosteren en even laten afkoelen. Fruit over 4 borden of schaaltjes verdelen en bedekken met 1 el Griekse yoghurt per bord. Garneren met geroosterde havermout en amandelschaafsel en eventueel naar smaak zoeten met zoetstofpoeder.
Gerelateerde recepten
Griekse yoghurt met vers zomerfruit

nagerecht
4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Havermout en amandelschaafsel in droge koekenpan in ca. 3 min. goudbruin roosteren en even laten afkoelen. Fruit over 4 borden of schaaltjes verdelen en bedekken met 1 el Griekse yoghurt per bord. Garneren met geroosterde havermout en amandelschaafsel en eventueel naar smaak zoeten met zoetstofpoeder.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
20 g havermout
20 g amandelschaafsel
1 schaal zomerfruit
4 eetlepels Griekse yoghurt
2 theelepels zoetstof in poedervorm