Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine of met staafmixer pureren. Slankroom met slagroomversteviger stijfkloppen. Limoen goed schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. Limoenrasp, -sap en zoetstof door mangopuree roeren. Vruchtenmengsel door room scheppen. Mangofool in vier wijnglazen scheppen.
Gerelateerde recepten
Mangofool

nagerecht
4 personen
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in keukenmachine of met staafmixer pureren. Slankroom met slagroomversteviger stijfkloppen. Limoen goed schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. Limoenrasp, -sap en zoetstof door mangopuree roeren. Vruchtenmengsel door room scheppen. Mangofool in vier wijnglazen scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rijpe mango
½ bekertje slankroom
1 zakje slagroomversteviger
1 limoen
1 eetlepel zoetstof in poedervorm
Dit heb je nodig
keukenmachine