Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de braadworst rondom bruin. Schep de ui en de knoflook erbij. Voeg de spinazie toe als de ui glazig is en laat die op laag vuur met de deksel op de pan ontdooien. Schep de dragon, tomatenblokjes en crème fraîche erdoorheen als de spinazie is ontdooid. Laat het geheel even zacht doorkoken en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Haal de braadworst uit de pan en snijd 'm in stukken. Verdeel de spaghetti over vier borden en schep de spinazie-roomsaus erover. Leg de stukken worst erbij en serveer direct.
- algemeenDit gerecht wordt extra lekker als je er vlak voor het serveren geroosterde pijnboompitten over strooit.
Gerelateerde recepten
Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst

hoofdgerecht
4 personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de braadworst rondom bruin. Schep de ui en de knoflook erbij. Voeg de spinazie toe als de ui glazig is en laat die op laag vuur met de deksel op de pan ontdooien. Schep de dragon, tomatenblokjes en crème fraîche erdoorheen als de spinazie is ontdooid. Laat het geheel even zacht doorkoken en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Haal de braadworst uit de pan en snijd 'm in stukken. Verdeel de spaghetti over vier borden en schep de spinazie-roomsaus erover. Leg de stukken worst erbij en serveer direct.
algemeen:Dit gerecht wordt extra lekker als je er vlak voor het serveren geroosterde pijnboompitten over strooit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 eetlepels olie
1 pak Catalaanse braadworstjes
1 ui
1 teentje knoflook
1 pak spinazie
1 theelepel gedroogde dragon
1 blik tomatenblokjes
125 ml crème fraîche