Wrap met komkommer en tonijn

Doet het ook goed bij een picknick of als borrelhapje.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de komkommer, halveer hem in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijsten eruit. Rasp de komkommer grof, bestrooi de rasp met wat zout en laat in een vergiet goed uitlekken. Dep de rasp droog. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika, snijd in vieren en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes

  2. Besmeer de wraptortilla dun met de yogonaise. Verdeel de tonijn erover, besprenkel met het citroensap en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Leg de komkommer, paprika en tuinkers erop. Rol de wrap een klein beetje op, vouw de zijkanten naar binnen en rol hem dan helemaal op. Steek de wrap vast met een cocktailprikker.

Wrap met komkommer en tonijn

Doet het ook goed bij een picknick of als borrelhapje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig