Roomtoetje met gember en perzik
Aan de slag
Citroenschil raspen. Citroen uitpersen. 6 el dl gembersiroop, 2/3 citroenrasp, nootmuskaat, 2 el citroensap en room met mixer lobbig kloppen. Perziken schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in 4 partjes snijden en mengen met 2 el gembersiroop en 1 el citroensap.
Roomtoetje met gember en perzik
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013579_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
252 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Citroenschil raspen. Citroen uitpersen. 6 el dl gembersiroop, 2/3 citroenrasp, nootmuskaat, 2 el citroensap en room met mixer lobbig kloppen. Perziken schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in 4 partjes snijden en mengen met 2 el gembersiroop en 1 el citroensap.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 citroen
8 eetlepels gembersiroop
½ theelepel nootmuskaat
1 beker slagroom
6 perziken
Dit heb je nodig
mixer