Perzik-rucolasalade
Aan de slag
Klop een dressing van het sap van 1/2 citroen, 3 el olijfolie, 1 el honing mosterd (pot 200 g) en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep 1 pot salade kaasblokjes (200 g) door de dressing. Bewaar het geheel tot gebruik in een afgesloten bakje. Meng er ter plekke een zak rucola (75 g) door en verdeel er 2 perziken in partjes over.
Perzik-rucolasalade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005851_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop een dressing van het sap van 1/2 citroen, 3 el olijfolie, 1 el honing mosterd (pot 200 g) en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep 1 pot salade kaasblokjes (200 g) door de dressing. Bewaar het geheel tot gebruik in een afgesloten bakje. Meng er ter plekke een zak rucola (75 g) door en verdeel er 2 perziken in partjes over.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ citroen
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel honing
1 pot kaasblokjes
1 zak rucola
2 perziken