Gebakken tilapiafilet met bos peen

485 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bos peen met een dunschiller. Snijd het loof tot op 2 cm van de bovenkant af. Halveer dikke wortels in de lengte, zodat ze allemaal gelijktijdig gaar zijn.

  2. Schep de bos peen om met 2 el olie en peper en zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 25 min. beetgaar.

  3. Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de visfilet in 8-10 min. lichtbruin en net gaar. Keer halverwege.

  4. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilet met de aardappelpuree en bos peen.

  • algemeenOok koud zijn geroosterde wortelen heerlijk. Geef er eventueel een frisse yoghurtsaus bij om te dippen.
  • Groenten grillen en roosteren

    Instructievideo - 00:50 min.

Gebakken tilapiafilet met bos peen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig