Rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Groenten uit pakket in kleine stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olijfolie in wok verhitten. Hierin ui, knoflook, tijm en groenten 7 min. roerbakken. Pomodorini toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout en peper toevoegen. In ruime droge koekenpan pijnboompitten al omscheppend lichtbruin laten worden. Op bord beetje laten afkoelen. Rijst op 4 diepe borden scheppen. Groenten erover verdelen en bestrooien met (uitgelekte) kaas en pijnboompitten.
Gerelateerde recepten
Mediterrane groenten met kaas en rijst

hoofdgerecht
4 personen
629 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Groenten uit pakket in kleine stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olijfolie in wok verhitten. Hierin ui, knoflook, tijm en groenten 7 min. roerbakken. Pomodorini toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout en peper toevoegen. In ruime droge koekenpan pijnboompitten al omscheppend lichtbruin laten worden. Op bord beetje laten afkoelen. Rijst op 4 diepe borden scheppen. Groenten erover verdelen en bestrooien met (uitgelekte) kaas en pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
1 ratatouillepakket
2 el olijfolie
1 pot tomatensaus
1 zakje pijnboompitten
1 beker witte kaas
Dit heb je nodig
wok