Mexicaanse tofu met groenten en rijst
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kidneybonen laten uitlekken. Olie in wok verhitten, tofureepjes toevoegen en in 5 min. krokant bakken. Uit pan scheppen. Wokgroenten 7 min. roerbakken. Kidneybonen en tofureepjes toevoegen, 2 min. doorwarmen. Groenten en rijst over 4 borden verdelen, wat zure room ernaast scheppen en chips apart erbij geven.
Mexicaanse tofu met groenten en rijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013675_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
877 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kidneybonen laten uitlekken. Olie in wok verhitten, tofureepjes toevoegen en in 5 min. krokant bakken. Uit pan scheppen. Wokgroenten 7 min. roerbakken. Kidneybonen en tofureepjes toevoegen, 2 min. doorwarmen. Groenten en rijst over 4 borden verdelen, wat zure room ernaast scheppen en chips apart erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g snelkookrijst
1 blik kidneybonen
2 eetlepels olie
2 pakjes tofu roerbakreepjes pittig gekruid
1 zak wokgroenten
125 ml sour cream
1 zak tortillachips
Dit heb je nodig
wok