Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijn laten uitlekken en olie opvangen. Peterselie fijnsnijden. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. 4 el opgevangen olie in pan verhitten. Hierin paprika 4 min. bakken. Paprikapoeder, tonijn en peterselie toevoegen en 1 min. meebakken. Pasta erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Rauwkost mengen met dressing en in 4 bakjes scheppen. Pasta over 4 diepe borden verdelen. Bakjes rauwkost erbij geven.
Gerelateerde recepten
Pasta in tonijn-peterseliesaus

hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijn laten uitlekken en olie opvangen. Peterselie fijnsnijden. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. 4 el opgevangen olie in pan verhitten. Hierin paprika 4 min. bakken. Paprikapoeder, tonijn en peterselie toevoegen en 1 min. meebakken. Pasta erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Rauwkost mengen met dressing en in 4 bakjes scheppen. Pasta over 4 diepe borden verdelen. Bakjes rauwkost erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g farfalle
2 blikjes tonijnstukken in olijfolie
2 zakjes verse peterselie
2 zakken paprika's
2 tl paprikapoeder
1 zakje rauwkost
3 el balsamicodressing