Chinese nasi met pangasius en gember
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Bestrooi de vis met peper en zout. Snijd de gember in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin voorzichtig de vis 5 min. Neem uit de wok en houd warm.
Roerbak de groenten, gember en knoflook 5 min. Voeg 150 ml water, de inhoud van het zakje maaltijdmix en ketjap toe en bak 3 min. mee. Voeg de rijst toe en verwarm het geheel. Schep op het laatste moment de vis er voorzichtig door. Schep de Chinese nasi op 4 borden. Knip de bieslook erboven fijn.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Chinese nasi met pangasius en gember
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013834_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
582 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Bestrooi de vis met peper en zout. Snijd de gember in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin voorzichtig de vis 5 min. Neem uit de wok en houd warm.
Roerbak de groenten, gember en knoflook 5 min. Voeg 150 ml water, de inhoud van het zakje maaltijdmix en ketjap toe en bak 3 min. mee. Voeg de rijst toe en verwarm het geheel. Schep op het laatste moment de vis er voorzichtig door. Schep de Chinese nasi op 4 borden. Knip de bieslook erboven fijn.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)350 g witte rijst
2 schaaltjes pangasiusfilet
3 cm verse gember
2 el zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix
2 tenen knoflook
1 zakje mix voor nasi
4 el ketjap manis
1 bakje bieslook