Spaghetti à la mama Boom

1000 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olijfolie en fruit de ui, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap, peper en eventueel zout toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto, knoflook, basilicum en peper. Draai er balletjes van en braad ze in de rest van de olijfolie 10 min. op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 min. sudderen.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti oven borden en schep de saus erover. Garneer met de Grana Padano en wat blaadjes basilicum.

  • combinatietipLekker met een groene salade.

Spaghetti à la mama Boom

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig