Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olie van de tomaten in de wok en roerbak hierin de hutspot 10 min.
Snipper de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Voeg de knoflook, zongedroogde tomaat, paprikapoeder en naar smaak peper toe aan de hutspot. Voeg het hete water, bouillontablet en roomkaas toe. Breng al roerend aan de kook en laat 3 min. koken.
Klop de eieren los. Zet het vuur laag. Roer de eieren erdoor en schep direct de spaghetti erdoor. Voeg de peterselie en naar smaak peper en zout toe. Schep de spaghetti in diepe borden. Strooi de kaas erover.
Rijkgevulde spaghetti carbonara
Carbonara zónder spekjes? Je mist ze niet in deze variant met Grana Padano en roomkaas.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Gerelateerde recepten
Rijkgevulde spaghetti carbonara
Carbonara zónder spekjes? Je mist ze niet in deze variant met Grana Padano en roomkaas.

hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olie van de tomaten in de wok en roerbak hierin de hutspot 10 min.
Snipper de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Voeg de knoflook, zongedroogde tomaat, paprikapoeder en naar smaak peper toe aan de hutspot. Voeg het hete water, bouillontablet en roomkaas toe. Breng al roerend aan de kook en laat 3 min. koken.
Klop de eieren los. Zet het vuur laag. Roer de eieren erdoor en schep direct de spaghetti erdoor. Voeg de peterselie en naar smaak peper en zout toe. Schep de spaghetti in diepe borden. Strooi de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g spaghetti
1 kg verse gesneden hutspotgroenten
5 tenen knoflook
25 g verse peterselie
160 g koelverse zongedroogde tomaten
½ tl paprikapoeder
300 ml kraanwater
1 groentebouillonblokje
100 g roomkaas naturel
2 middelgrote eieren
100 g Grana Padano kaasschaafsel