Minipizza met kaas en ui

345 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en laat de uiringen hierin op middelhoog vuur in 10-15 minuten langzaam bruin worden. Roer de uien af en toe om, zodat ze niet aanbranden.

  2. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C. Snijd rondjes van 12 cm doorsnede uit het pizzadeeg. Leg ze op een ingevette bakplaat en beleg ze met de uienringen en de plakken mozzarella.

  3. Bestrooi de pizza's met de tijm en wat cayennepeper. Bak de minipizza's in circa 20 minuten gaar en bruin.

  • algemeenBewaar het flesje tomatensaus uit de verpakking vann het pizzadeeg en gebruik het in plaats van een blikje gepelde tomaten als basis voor een snelle tomatensaus bij pasta.

Minipizza met kaas en ui

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig