Meng de komkommer, de radijsjes en de helft van de bosui met de olie en breng op smaak met zout en peper. Spreid dit uit over een grote schaal. Leg hierop de 2 soorten visjes en de olijven. Bestrooi het gerecht met de rest van de bosui en (versgemalen) peper. Lekker met brood.
- algemeenDe zure marinade van de ansjovis en sardine werkt als het ware als een conserveringsmiddel; u kunt de bakjes dus prima (in een koelbox) meenemen naar de camping. Kampeert u in het buitenland? De visjes zijn in alle vakantielanden goed verkrijgbaar.
Gerelateerde recepten
Gemarineerde visjes met olijven

voorgerecht
8 personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de komkommer, de radijsjes en de helft van de bosui met de olie en breng op smaak met zout en peper. Spreid dit uit over een grote schaal. Leg hierop de 2 soorten visjes en de olijven. Bestrooi het gerecht met de rest van de bosui en (versgemalen) peper. Lekker met brood.
algemeen:De zure marinade van de ansjovis en sardine werkt als het ware als een conserveringsmiddel; u kunt de bakjes dus prima (in een koelbox) meenemen naar de camping. Kampeert u in het buitenland? De visjes zijn in alle vakantielanden goed verkrijgbaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 komkommer
1 bos radijs
1 zakje bosuitjes
2 eetlepels olijfolie
2 bakjes ansjovisfilets
2 bakjes sardines
100 g zwarte olijven