Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

540 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.

  2. Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.

Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig