Eieren in ca. 10 min. hard koken. In braadpan met dikke bodem olie verhitten en kipspareribs op matig vuur in ca. 20 min. gaarbakken. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen satésaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kool grof snijden en wassen. Kool en taugé maximaal 1 min. koken en afgieten. Mie, groenten, eieren en kipspareribs over borden verdelen. Satésaus erover gieten en serveren met kroepoek.
Gerelateerde recepten
Gadogado met kipspareribs

hoofdgerecht
4 personen
740 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 min. hard koken. In braadpan met dikke bodem olie verhitten en kipspareribs op matig vuur in ca. 20 min. gaarbakken. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen satésaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kool grof snijden en wassen. Kool en taugé maximaal 1 min. koken en afgieten. Mie, groenten, eieren en kipspareribs over borden verdelen. Satésaus erover gieten en serveren met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eieren
2 eetlepels olie
1 pak kipspareribs
250 g mienestjes
2 zakjes satésaus
1 Chinese kool
1 bak taugé
1 zak kroepoek