Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
Aan de slag
Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.
Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.
Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.
Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014030_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
250 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.
Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.
Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)50 ml balsamicoazijn
20 g suiker
150 g frambozen
1 el poedersuiker
8 bolletjes vanilleroomijs