Pasta beetgaar koken en afgieten. Even met koud water afspoelen. Intussen slagroom in steelpan zachtjes verwarmen, naar smaak peper en zout toevoegen. Courgette wassen en in dobbelstenen snijden, cherrytomaten wassen (enkele achterhouden voor sla) en halveren. Groenten aan saus toevoegenen mee warmen. Bieslook erboven fijnknippen en door saus roeren. Als laatste krab afgieten, met een vork losmaken en door saus roeren. Afgegoten pasta door saus scheppen en meteen opdienen. Sla en enkele cherrytomaten met dressing erbij serveren.
Gerelateerde recepten
Tagliatelle met krab en mediterrane groenten

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta beetgaar koken en afgieten. Even met koud water afspoelen. Intussen slagroom in steelpan zachtjes verwarmen, naar smaak peper en zout toevoegen. Courgette wassen en in dobbelstenen snijden, cherrytomaten wassen (enkele achterhouden voor sla) en halveren. Groenten aan saus toevoegenen mee warmen. Bieslook erboven fijnknippen en door saus roeren. Als laatste krab afgieten, met een vork losmaken en door saus roeren. Afgegoten pasta door saus scheppen en meteen opdienen. Sla en enkele cherrytomaten met dressing erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g tagliatelle
1 beker slagroom
1 courgette
1 bakje cherrytomaten
1 zakje verse bieslook
1 blikje krab
1 zak gemengde sla
0 eetlepels sladressing balsamico