Gevuld ei met crème fraîche en dille

Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!

75 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en prak ze fijn met de crème fraîche en de fijngesneden dille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.

  2. Vul het eiwit met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met wat dille en peper naar smaak. Eet het eitje op en drink tot slot de wodka.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Gevuld ei met crème fraîche en dille

Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig