Gevuld gouden ei met zalmeitjes

Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!

175 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.

  2. Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.

  • resttipEiersalade over? Lekker op een broodje met wat sriracha en veldsla (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gevuld gouden ei met zalmeitjes

Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig