Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.
Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.
Gevuld gouden ei met zalmeitjes
Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!
- resttipEiersalade over? Lekker op een broodje met wat sriracha en veldsla (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld gouden ei met zalmeitjes
Ei, bieslook en room: dé ingrediënten voor een top-eiersalade. Combineer met de zalmeitjes en smullen maar!

4 personen
175 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn. Snijd voorzichtig de bovenkant van de eieren en lepel het ei uit de eierschalen, zonder de schalen te breken.
Snijd het ei fijn en meng met de crème fraîche en de helft van de bieslook, breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de vulling terug in de gouden eierschalen. Schep op elk eitje wat zalmeitjes en bestrooi met de rest van de bieslook.
resttip:Eiersalade over? Lekker op een broodje met wat sriracha en veldsla (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
10 g verse bieslook
4 AH Excellent gekookte gouden eieren
125 g crème fraîche
2 el wilde-zalmeitjes