Korstjes van brood snijden. Walnoten in keukenmachine zeer fijn malen. Crème fraîche en honing erdoor mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Canapés heel licht insmeren met crème fraîchemengsel en plakje rookvlees erop leggen. Rookvlees bestrijken met crème fraîchemengsel en canapés bestrooien met bieslook. Canapés in vieren snijden.
Canapés met rookvlees

24 porties
45 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van brood snijden. Walnoten in keukenmachine zeer fijn malen. Crème fraîche en honing erdoor mengen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Canapés heel licht insmeren met crème fraîchemengsel en plakje rookvlees erop leggen. Rookvlees bestrijken met crème fraîchemengsel en canapés bestrooien met bieslook. Canapés in vieren snijden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 24 porties)
6 sneetjes wit-casinobrood
25 g walnoten
100 ml crème fraîche
1 theelepel vloeibare
20 g verse bieslook
6 plakjes runderrookvlees
Dit heb je nodig
keukenmachine