Mexicaanse tortilla
bewaar
bewaar

Mexicaanse tortilla

Een Mexicaans gerecht met een verrassende smaak: die van cacao!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Verhit de olie in een grote braad- of koekenpan, fruit de ui glazig op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak dit op hoog vuur al omscheppend bruin en krokant. Voeg de tomaat en het cacaopoeder toe, laat op laag vuur doorwarmen.

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het gehaktmengsel op smaak met peper en zout. Snijd de sla in reepjes. Schep het gehakt, wat sla en maïs op de tortilla's en rol ze op. Schep naar smaak wat zure room op de tortilla.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tortilla

Een Mexicaans gerecht met een verrassende smaak: die van cacao!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig