Bruschetta met lamsvlees en citroenmayonaise
Aan de slag
Helft van citroenrasp en helft van citroensap met 2 el olie en zout en (versgemalen) peper naar smaak door elkaar roeren. Knoflook halveren en brood ermee inwrijven. Brood dun besmeren (met keukenkwastje) met 1 el olie. Brood in grillpan aan beide zijden goudbruin roosteren en laten afkoelen. Lamsboutlapjes aan beide kanten met citroenolie bestrijken. Lamsboutlapjes in grillpan in 3 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mayonaise losroeren met rest van citroenrasp en -sap en op smaak brengen met zout en peper. Bruschetta achtereenvolgens beleggen met mayonaise, waterkers, tomaatreepjes en lamsbout. Direct serveren.
Bruschetta met lamsvlees en citroenmayonaise
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010187_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Helft van citroenrasp en helft van citroensap met 2 el olie en zout en (versgemalen) peper naar smaak door elkaar roeren. Knoflook halveren en brood ermee inwrijven. Brood dun besmeren (met keukenkwastje) met 1 el olie. Brood in grillpan aan beide zijden goudbruin roosteren en laten afkoelen. Lamsboutlapjes aan beide kanten met citroenolie bestrijken. Lamsboutlapjes in grillpan in 3 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mayonaise losroeren met rest van citroenrasp en -sap en op smaak brengen met zout en peper. Bruschetta achtereenvolgens beleggen met mayonaise, waterkers, tomaatreepjes en lamsbout. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ citroen
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
4 dikke plakken vloerbrood
200 g lamsboutlapjes à la minute
3 eetlepels mayonaise
25 g waterkers
8 zongedroogde tomaten in olie
Dit heb je nodig
grillpan