Witlof-venkelsalade met gruyère
bewaar
bewaar

Witlof-venkelsalade met gruyère

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Venkel in heel dunne plakjes snijden, venkelgroen bewaren. Venkel en witlof bedruppelen met citroensap. Tomaten bestrijken met 1 el olie, bestrooien met 1/2 tl zout en peper en op met bakpapier beklede bakplaat leggen. Tomaatjes 5 min. in oven roosteren tot schil begint te blakeren. Mosterd, knoflook, azijn en rest van olie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Venkel, witlof, gruyère en dressing door elkaar scheppen. Tomaatjes op salade leggen. Salade met venkelgroen garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof-venkelsalade met gruyère

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig