Pasta met krokante salami en champignons
Dat deze pasta alle buiken 100% vult, moge duidelijk zijn, zó veel ingrediënten zitten erin.
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat hem in een vergiet uitlekken.
Snijd de salami in reepjes. Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de reepjes salami knapperig uit. Schep ze uit de pan en laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken.
Snijd de champignons in partjes. Bak in het bakvet de champignons 5 minuten. Voeg de wijn en de creme fraiche toe en verwarm 2-3 minuten op laag vuur, tot de saus warm en gebonden is.
Schep de pasta erdoor en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de penne in diepe borden en garneer met een pluk rucola en de reepjes salami.
Pasta met krokante salami en champignons
Dat deze pasta alle buiken 100% vult, moge duidelijk zijn, zó veel ingrediënten zitten erin.
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat hem in een vergiet uitlekken.
Snijd de salami in reepjes. Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de reepjes salami knapperig uit. Schep ze uit de pan en laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken.
Snijd de champignons in partjes. Bak in het bakvet de champignons 5 minuten. Voeg de wijn en de creme fraiche toe en verwarm 2-3 minuten op laag vuur, tot de saus warm en gebonden is.
Schep de pasta erdoor en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de penne in diepe borden en garneer met een pluk rucola en de reepjes salami.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
250 g salami
500 g champignons
100 ml witte wijn
125 ml crème fraîche
75 g rucola