Meng 3 el grove mosterd met 2 el wittewijnazijn, 2 el olijfolie, 2 geperste tenen knoflook en 2 el fijngehakte verse rozemarijn. Bestrijk het vlees met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
- algemeenMarinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.
Gerelateerde recepten
Mosterdmarinade

hoofdgerecht
4 porties
375 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng 3 el grove mosterd met 2 el wittewijnazijn, 2 el olijfolie, 2 geperste tenen knoflook en 2 el fijngehakte verse rozemarijn. Bestrijk het vlees met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
algemeen:Marinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
3 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels witte-wijnazijn
2 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
2 eetlepels verse rozemarijn