Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng het citroensap, de rasp, knoflook en rozemarijn door de olie. Bestrijk vis, vlees of groente ermee en laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
Citroenmarinade met rozemarijn
0 min. bereiden / 1 uur wachten
4 ingrediënten
- algemeenEen veelzijdige en frisse marinade die snel is gemaakt. Marineer er bijvoorbeeld lamsvlees of kippenpootjes in. Ook lekker met tonijn, zalm of courgette.
Gerelateerde recepten
Citroenmarinade met rozemarijn

bijgerecht
1 personen
0 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng het citroensap, de rasp, knoflook en rozemarijn door de olie. Bestrijk vis, vlees of groente ermee en laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeen:Een veelzijdige en frisse marinade die snel is gemaakt. Marineer er bijvoorbeeld lamsvlees of kippenpootjes in. Ook lekker met tonijn, zalm of courgette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 citroen
1 teen knoflook
1 eetlepel verse rozemarijn
3 eetlepels olijfolie