Ribkarbonades met rozemarijn

290 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de rasp met de rozemarijn en olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en besprenkel met de citroen-rozemarijnolie. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.

  2. Gril de karbonades op de barbecue in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Ook lekker met courgettesalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

  • algemeenDe olijfolie knoflook-chilipeper is ook lekker als basis voor een pittige vinaigrette.
  • Karbonades grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:38 min.

Ribkarbonades met rozemarijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig