Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de rasp met de rozemarijn en olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en besprenkel met de citroen-rozemarijnolie. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
Gril de karbonades op de barbecue in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Ook lekker met courgettesalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Ribkarbonades met rozemarijn
- algemeenDe olijfolie knoflook-chilipeper is ook lekker als basis voor een pittige vinaigrette.
Karbonades grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:38 min.
Gerelateerde recepten
Ribkarbonades met rozemarijn

hoofdgerecht
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de rasp met de rozemarijn en olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en besprenkel met de citroen-rozemarijnolie. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
Gril de karbonades op de barbecue in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Ook lekker met courgettesalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
algemeen:De olijfolie knoflook-chilipeper is ook lekker als basis voor een pittige vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
½ bakje verse rozemarijn
4 el olijfolie knoflook-chilipeper
2 x 2 stuks ribkarbonades