Libanese kipkebabs

230 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 6 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In lage schaal yoghurt, olie, sinaasappelsap, knoflook, kaneel, kardemom en gemberpoeder door elkaar kloppen. Kipfilets in de lengte halveren en door marinade wentelen. Schaal afdekken en kip in koelkast 1 nacht marineren. Kip af en toe keren.

  2. Kipfilets laten uitlekken en aan elke pen in de lengte 2 stukken kipfilet rijgen. Pennen op goed ingevet rooster leggen en ca. 6 min. grillen. Pennen keren en andere kant ook ca. 6 min. grillen. Kip met zout en peper bestrooien. Lekker met Turkse yoghurtsaus, pitabrood en watermeloensalade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Gerelateerde recepten

Libanese kipkebabs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig