Banaan schillen en in zo klein mogelijke stukjes snijden. In kom banaan met citroensap mengen. Ketchup, kerriepoeder en zout en peper erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. worstjes, spiesjes, hamburgers en vegetarische balletjes.
- algemeenMet deze saus doet u elk kind een plezier. Simpeler kan het bijna niet.
Bananenketchup

bijgerecht
4 personen
55 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Banaan schillen en in zo klein mogelijke stukjes snijden. In kom banaan met citroensap mengen. Ketchup, kerriepoeder en zout en peper erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. worstjes, spiesjes, hamburgers en vegetarische balletjes.
algemeen:Met deze saus doet u elk kind een plezier. Simpeler kan het bijna niet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rijpe banaan
100 ml ketchup
1 theelepel kerriepoeder