Peer met gorgonzola

320 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kommetje olie, citroensap en marmelade door elkaar kloppen. Peren in lengte halveren en klokhuis verwijderen. Bolle kant van peren op 5 à 6 plaatsen met scherp mes insnijden. Peren goed met marinade bestrijken en in schaal leggen. Schaal afdekken en peren in koelkast ca. 1 uur marineren.

  2. Peren op goed ingevette grilltopper of in grillmand met bolle kant naar onder ca. 4 min. grillen. Peren keren en andere kant 2 à 3 min. grillen. Op vier borden elk 2 perenhelften leggen. Peren schuin in drie plakken snijden. Gorgonzola half over peren leggen en walnoten ernaast leggen. Direct serveren. Lekker met stokbrood.

Peer met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig