Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

  • algemeenU kunt de overgebleven Italiaanse kruiden uit de kruidenmix gebruiken om een simpele tomatensaus op smaak te brengen.

Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig