Asperges met Parmezaanse kaas

150 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een pan water met een mespunt zout aan de kook en kook de asperges 3 min. Laat uitlekken en doe ze in de ovenschaal.

  2. Smelt de boter in een kleine steelpan. Schenk de boter over de asperges en schep om. Bestrooi met de kaas en zet 10 min. in de oven zodat de kaas smelt en lichtbruin kleurt.

  • algemeenU kunt de asperges een 1/2 dag van tevoren koken. Volg ter plekke stap 2.
  • algemeenEet er geroosterde sneetjes ciabatta (brood) bij die zijn ingewreven met een 1/2 teen knoflook.

Asperges met Parmezaanse kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig