Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_047973_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g tagliatelle
2 uien
250 g champignons
2 el traditionele olijfolie
450 g diepvries bladspinazie à la crème
250 g verse zalmfilets
Dit heb je nodig
wok