Pasta met zalm en spinazie
Wat een goede combinatie. Zalm, romige spinazie en champignons.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de champignons in plakjes.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 8 min. mee tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alles is ontdooid.
Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Doe de zalm bij het spinaziemengsel en verwarm 3 min. tot de zalm net gaar is. Schep tussendoor voorzichtig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de roomkaas, spinazie en zalm. Verdeel over borden.
Pasta met zalm en spinazie
Wat een goede combinatie. Zalm, romige spinazie en champignons.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_063382_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de champignons in plakjes.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 8 min. mee tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alles is ontdooid.
Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Doe de zalm bij het spinaziemengsel en verwarm 3 min. tot de zalm net gaar is. Schep tussendoor voorzichtig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de roomkaas, spinazie en zalm. Verdeel over borden.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 schelpjespasta
2 middelgrote uien
250 g champignons
2 el traditionele olijfolie
450 g diepvries bladspinazie à la crème
300 g verse zalmfilet
125 g zuivelspread bieslook light