Pasta met spinazie, zalm en ei
Kook zoals de Italianen het doen: terwijl de pasta kookt draai jij de saus in elkaar.
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Verwarm ondertussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en snipper de knoflook.
Maak de peterselie schoon en hak fijn. Voeg de knoflook, helft peterselie en peper toe aan de spinazie. Kook tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de tagliatelle opgedraaid als nestjes in 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel de spinazie en zalmsnippers erover. Breek 1 ei boven elk schaaltje en bestrooi met peper en zout.
Zet de schaaltjes in het midden van de oven, ei in ca. 5 min gaar laten worden. Zet elk schaaltje op een bord en bestrooi met de rest van de peterselie.
Pasta met spinazie, zalm en ei
Kook zoals de Italianen het doen: terwijl de pasta kookt draai jij de saus in elkaar.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013538_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Verwarm ondertussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en snipper de knoflook.
Maak de peterselie schoon en hak fijn. Voeg de knoflook, helft peterselie en peper toe aan de spinazie. Kook tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de tagliatelle opgedraaid als nestjes in 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel de spinazie en zalmsnippers erover. Breek 1 ei boven elk schaaltje en bestrooi met peper en zout.
Zet de schaaltjes in het midden van de oven, ei in ca. 5 min gaar laten worden. Zet elk schaaltje op een bord en bestrooi met de rest van de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)450 g diepvries bladspinazie à la crème
1 teen knoflook
30 g verse peterselie
250 g verse tagliatelle
200 g gerookte zalmsnippers
4 scharreleieren
Dit heb je nodig
ovenvaste schaaltjes