Tagliatelle met spek, gehakt en groenten
Aan de slag
Roerbak in een wok of hapjespan de spekreepjes knapperig, schep ze uit de pan. Roerbak in het spekvet het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook, tomatenblokjes met vocht, tuinerwten en ca. 150 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus ca. 5 minuten zachtjes door. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kookroom door de pastasaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de gehaktsaus erop en strooi de spekjes erover.
Tagliatelle met spek, gehakt en groenten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014231_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roerbak in een wok of hapjespan de spekreepjes knapperig, schep ze uit de pan. Roerbak in het spekvet het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook, tomatenblokjes met vocht, tuinerwten en ca. 150 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus ca. 5 minuten zachtjes door. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kookroom door de pastasaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de gehaktsaus erop en strooi de spekjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)125 g magere spekreepjes
300 g rundergehakt
1 ui
1 teen knoflook
1 blik tomatenblokjes
1 pak tuinerwten
1 zak tagliatelle all'uovo
100 ml kookroom