Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus

Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.

825 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkool- en broccoliroosjes. Kook in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af. Verwarm ondertussen de kookroom met de kappertjes en ²/³ van de gorgonzola in een steelpan op laag vuur. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer de bloemkool, broccoli en gorgonzolasaus erdoor. Snijd de walnoten grof. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rucola en de rest van de gorgonzola eroverheen. Garneer met de walnoten.

Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus

Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig